Instagram TikTok
20 & 21 maart '24
UtrechtBLOOM event
Programma BLOOM event
sprekers • masterclasses • programma
Programma

 

 

SPREKERS PROGRAMMA BLOOM EVENT

 

Stel zelf jouw programma samen. Waar wil je meer over weten?

branding, mindset, zelfvertrouwen, administratie,

tijdsmanagement, manifesteren etc.

 

.

 

Inschrijven voor de talks in de FLOURISH dome en BLOSSOM dome kan via het exclusieve Instagram account voor 'wildflowers'.

Voor de talks bij de BLOOM stage hoef je niet in te schrijven, hier kan je altijd aanschuiven.

Timetable woensdag 20 maart

Timetable donderdag 21 maart

Woensdag 20 maart

BLOOM stage

11:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Danitia Brewster

Waar sta je nu financieel en waar wil je over een jaar staan

Tijdens het BLOOM event zal Danitia speciaal aandacht besteden aan het thema 'waar sta je nu financieel en waar wil je over een jaar staan'. Je kunt actief deelnemen aan een interactieve oefening om hiermee aan de slag te gaan. Het doel van Danitia is om concrete inzichten te bieden en jou te helpen bij het creëren van een heldere financiële koers voor zowel het heden als de toekomst.


Over de spreker

Danitia Brewster is gecertificeerd budgetcoach en eigenaresse van budget met Danie. Als budgetcoach begeleid ze zzp’ers en particulieren (met add/adhd) naar financiële rust en structuur. Danitia's focus ligt op de money mindset, het geldgedrag en de financiële vaardigheden.

14:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Do de Heij

Vallen en opstaan met Gebrouwen door Vrouwen

Do vertelt met een flinke dosis humor over de weg die Gebrouwen door Vrouwen heeft afgelegd om te staan waar ze vandaag de dag staan: "Van ontplofte gistingsflessen tot de release van een nieuw biertje waarbij het bier lauw was, en van het aannemen van een eerste werknemer tot het aansturen van een heel team: van Gebrouwen door Vrouwen krijg je het eerlijke ondernemersverhaal in alle facetten. Verder vertelt Do ook hoe het is om snel op te schalen en hoe het is om als vrouwen te ondernemen in een branche die vooral wordt gedomineerd door mannen.


Over de spreker

Do is, samen met haar zus Tessel, de oprichter van het bekende biermerk Gebrouwen door Vrouwen. Sinds 2015 brouwen zij bijzondere speciaalbieren met veel kruiden. De bieren zijn verkrijgbaar in ruim 1500 supermarkten en 800 horecazaken. Hun bekendste bier is Bloesem Blond, een blond bier met vlierbloesem.

15:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Kirsten Jassies

Het perfecte video idee voor social media

Een POV, a day in a life of een GRWM, bekende video formats zijn niet voor niets zo populair op social media. Wat kun je er als merk of ondernemer precies mee? Dat gaat social media expert Kirsten Jassies je laten zien. Aan jou als maker om er je eigen draai aan te geven, en daar is creativiteit en lef voor nodig. Ga je voor humor, een dansje, of wil je liever iets serieus uitleggen? In deze talk kom je er achter wat nu precies wel en wat niet werkt voor jouw business.


Over de spreker

Kirsten Jassies is social media trend watcher en als trainer, auteur (Instaproof, TikTologie) en spreker is ze constant op zoek naar innovatieve visuele verhalen die bedrijven en individuen kunnen vertellen om hun business te laten groeien. Van haar eerste blog in 1999 tot en met haar dagelijkse Insta Stories sinds 2014: het plezier in online verhalen vertellen zal ze nooit verliezen en dat enorme enthousiasme brengt ze over.

16:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Ibtissam Kamal

Plannen als een pro. Met welke acties en to do's ga jij naar huis

Na deze talk heb je weer de controle over je tijd en weet je wat je prioriteiten zijn in je planning zodat je jouw bedrijf laat groeien. Ibtissam neemt je als bezoeker mee aan het einde van een inspirerende dag naar concreet maken van jouw acties en planning. Welk idee neem je wel mee? Welke taak voer je wel uit? Hoe plan je dat in? Maar ook, wat doe je niet en wat draagt niet bij aan je business en persoonlijke doelen?


Over de spreker

Ibtissam leert als productiviteit coach ondernemers door beter plannen en efficiënter werken, hoe ze meer ruimte, energie en tijd vrijmaken zodat ze hun bedrijf laten groeien én genieten van hun leven ernaast. Ze verzorgt zowel workshops als coaching met het doel dat ondernemers een grote business bouwen, zonder 24/7 aan het werk te zijn.FLOURISH dome

11:15u

Muk van Lil

Elevate your Business sessie

Een nieuw idee lanceren? Geld verdienen met je talent? Nieuwe inspiratie nodig? Creatief ondernemer Muk van Lil helpt jou je concept in de markt zetten in een live Q&A. Als expert op het gebied van fotografie, contentmarketing en jarenlange ervaring als business mentor helpt ze jou on the spot met het verderkomen in je bedrijf. Vuur je vraag, en ter plekke komt zij met oplossingen en ideeën om jou en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Je gaat aan de slag met je creativiteit, talent en ondernemer skills. Sluit bij deze sessie aan om geïnspireerd te worden, je gaat gegarandeerd ‘AAN’ de deur uit!


Over de spreker

Muk van Lil is ondernemer in de interieur en lifestyle branche. Naast het succesvol oprichten van haar eigen fotografie bedrijf, een cursus platform, een tiny house en een foto locatie, begeleid Muk ondernemers als mentor. Daarnaast deelt ze haar nieuwste avonturen op haar YouTube account: MUK IT.

12:15u

Rosita Pronk

De Kracht van Kleding als Sleutel tot Jouw Next Level

Kom en ontdek de onderschatte kracht van kleding in vrouwelijk ondernemerschap. Leer hoe jij je kleding vóór je kan laten werken. Zodat je jezelf moeiteloos laat zien als die krachtige vrouw die je bent, die je van binnen voelt. Hoe kleding je helpt om jouw business nog sneller te laten groeien doordat de energie die je uitstraalt klopt en je (nog) steviger laat staan en helpt om in de grotere versie van jezelf te stappen.


Over de spreker

Voor Rosita Pronk, draait het niet om uiterlijke perfectie of trends, maar om innerlijke balans en zelfvertrouwen. Ze biedt jou als ondernemer/professional begeleiding om je unieke stijl te ontdekken en de versie van jezelf die je diep van binnen voelt, ook zichtbaar te maken aan de buitenkant. Dit versterkt niet alleen jouw persoonlijkheid en zelfvertrouwen, maar trekt ook de juiste klanten aan en zorgt ervoor dat je in de next level versie van jezelf stapt.

 

 

13:15u

Gaby Suhr

Hoe je meer bereikt door juist minder te doen

Het geheim van succesvol ondernemen zit ‘em niet om zoveel mogelijk gedaan te krijgen. Het gaat om de JUISTE dingen doen. En dat is precies waar Gaby het over gaat hebben. 

Tijdens deze talk neemt Gaby je mee naar de essentie van time management, productiviteit en het creëren van structuur in je dag. Gaby gaat verder dan de traditionele adviezen. Jullie duiken dieper in het idee dat het draait om bewuste keuzes maken - keuzes die jouw tijd en energie op de meest waardevolle manier voor je bedrijf inzetten.


Over de spreker

Gaby is de eigenaresse van haar bedrijf Essentialiving. Op zoek naar structuur in je (werk)dag, een overzicht en meer productiviteit? She is your girl! Met Essentialiving biedt Gaby planners en coaching voor meer controle en rust in jouw dag.

14:15u

Henriëtte Meeske

The social impact method

Leer hoe je vanuit je brand identity onderscheidend zichtbaar wordt op social media. Een lange termijn aanpak om van niet-converterende volgers naar warme connecties en leads te gaan, waardoor jij van je volgers klanten maakt en minder tijd aan je content besteedt.


Over de spreker

Henriëtte is jouw branded social media coach! Ze zorgt ervoor dat je online zichtbaar wordt met een authentieke en persoonlijke strategie voor jouw social media kanalen. Om ervoor te zorgen dat je meer naamsbekendheid, meer leads en meer omzet krijgt! Het gaat over meer dan een goedlopend account creëren, het gaat erom dat je het juiste gevoel kunt overbrengen. 

15:15u

Effie Guardiola

Leidinggeven like a BOSS

Leidinggeven aan personeel als ondernemer is een cruciale vaardigheid voor het SUCCES van je bedrijf. Terwijl het solo ondernemerschap vaak gelijk staat aan zelfstandigheid en directe controle, brengt het leiden van een team nieuwe uitdagingen, verantwoordelijkheden en kansen met zich mee. 
Tijdens deze cursus leert Effie je belangrijke principes en tips die je kunnen helpen bij het effectief leiding geven in elke fase van jouw onderneming!


Over de spreker

Effie is leiderschapscoach voor Boss ladies die willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling & leiderschap. Effie helpt vrouwen stappen te zetten om blokkades te herkennen en ermee af te rekenen. Zodat niks hen in de weg staat om hun mooiste leven te creëren. Ze leert jou tools & inzichten waarmee je instaat bent volledig in je kracht te staan, unapologetically jezelf te zijn en te doen waar jij voor geroepen bent!

16:15u

Zeynep Tasioudis

De Kracht van Feng Shui

Alles is energie! Energie omringt ons overal en alles bestaat uit energie. Maar heb je je ooit afgevraagd waarom sommige plekken je een goed gevoel geven, terwijl andere dat juist niet doen? Dat is waar Feng Shui om de hoek komt kijken. Tijdens deze talk gaat Feng Shui expert Zeynep je een stukje bewustwording geven over hoeveel impact je fysieke omgeving op jou, op je leven en dus ook op jouw onderneming heeft.


Over de spreker

Zeynep Tasioudis is een Mindset & Feng Shui expert. Haar passie is om mensen mee te nemen in de magische wereld van Mindset & Feng Shui. Zeynep wil je graag inspireren en motiveren over de impact van de fysieke omgeving op jouw welzijn en levenskwaliteit. Daarnaast zal zeynep je voorzien van waardevolle tools om te omarmen en in jouw leven en bedrijf te integreren. Haar doel is om praktische inzichten te delen waarmee je welzijn en succes kan cultiveren.BLOSSOM dome

11:15u

Charlotte Meijvis

Hoe kan je makkelijker inkomen, klanten en algemeen succes manifesteren in je bedrijf?

Makkelijker geld verdienen. Benaderd worden door klanten. Groeien op social media. Doen wat je leuk vindt in plaats van dat jij er keihard aan moet trekken. Klinkt goed toch? Wat als Charlotte je vertelde dat dit kan omdat ze nog maar drie jaar geleden ook vanuit het niets is begonnen en dit nu realiteit is geworden voor haar? Wil jij leren wat manifesteren precies is en hoe je hiermee makkelijker kan groeien met jouw bedrijf? Wees dan bij de talk en mis het fun experimentje niet die gaat bewijzen dat ook jij kan manifesteren wat jij wil!


Over de spreker

Charlies Choice richt zich op manifesteren zónder je mentale gezondheid te omzeilen. praktische tips en fun experimentjes die bewijzen dat waar jij je op focust écht naar je toe komt. Charlie geeft je tips om angsten en twijfels los te laten. Het complete basispakket 'leren manifesteren' krijg je bij Charlies Choice. 

12:15u

Annick Hilarius

Jouw persoonlijkheid, jouw handelsmerk

Een bedrijf waarbij je enkel werkt met klanten waar je energie van krijgt en blij van wordt: droomklanten zijn geen uitzondering, maar de regel. Iedere nieuwe aanvraag voldoet aan alle de ‘ideale-klant-specificaties’ en deals worden zonder onderhandeling of discussie gesloten want: men wil jou. Volop vrijheid en voldoening ervaren, maar bovenal; ondernemen voelt als licht. Het antwoord op de vraag “hoe?!”: personal branding. Tijdens deze talk neemt Annick je mee in de belangrijkste bouwstenen voor het zijn van een persoonlijk merk.


Over de spreker

Met veel passie en enthousiasme deelt Annick over personal branding; het zijn van een persoonlijk merk. In de 7 jaar waarin ze een woonwinkel runde heeft ze de voordelen van personal branding dagelijks ervaren en hoe je jouw persoonlijkheid inzet als handelsmerk deelt ze nu met jou. Het is het 'verkopen' van jezelf wat je bedrijf in één klap onvergelijkbaar maakt en het is je persoonlijkheid waarmee je de concurrentiestrijd achterwege laat. Er komen ieder jaar meer en meer ondernemers bij maar van jou is er maar één. 

13:15u

Zaïna de Beer

Artificiële intelligentie, feit of hype?

Wat is de impact van AI op ons dagelijks leven, onze business en onze mentale gezondheid?

Zaïna vertelt in deze keynote meer over de impact van ai op ons leven, onze jobs en hoe de toekomst er zal uitzien binnen enkele jaren op vlak van kunst en economie. 

Wat zijn de gevaren en voordelen? Maar vooral welke waarden er nodig zullen zijn om een gezonde, creatieve en innovatieve maatschappij te behouden. Dat is waarom het ontwikkelen van een “ ethische” ai zo belangrijk zal zijn. Want voor het eerst in de geschiedenis is de mens niet meer het slimst op aarde. 


Over de spreker

Zaïna de Beer is een juriste gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en ze is beeldend kunstenaar. Ze helpt ondernemers bij het veilig en online ondernemen door het geven van juridisch advies en het beschermen van hun creatieve werken en/of merknaam. Plagiaat voorkomen bij zoveel mogelijk creatieve ondernemers is haar grootste missie met Alpha Legal Creatives.

14:15u

Hilde Eisma

Slow Down to Speed up

Hoe zorg je ervoor dat je echt een authentieke business creëert, zonder trucjes en te veel te vergelijken met anderen? In deze 30 minuten slowing down experience, verbind je je weer met wie je écht bent om vanuit daar weer te kunnen knallen met jouw business. Verwacht concrete tips, inspirerende voorbeelden en een vleugje humor. You need to slow down to speed up.


Over de spreker

Hilde Eisma is founder van Monday, waarbij ze Slow Down producten zoals journals & kaartendecks maakt en verkoopt. Onlangs verscheen ook haar boek: Bloom, wat gaat over authentiek leven volgens jouw natuurlijke flow. Als business mentor helpt Hilde soulful ondernemers een aanbod te creëren, wat helemaal passend is bij hun eigen verhaal en waardes.

15:15u

Lola van Boxel

Van moetje voor de Belastingdienst naar party on admin friday

Administratie begrijpelijk, inzichtelijk en leuk maken? Daar gaat Lola tijdens haar talk voor zorgen! Dat doet ze op de niet-lullen-maar-poetsen manier, want jij zal niet stil zitten. Verwacht een interactieve talk, waarbij het haar doel is om jou de tools, tips en tricks te geven die jij binnen een week al kan toepassen. 

 


Over de spreker

Als er iemand enthousiast wordt van administratie, is het Lola wel! Met haar bedrijf Administration with Lola helpt ze ondernemers met grip, kennis en fun krijgen in hun eigen administratie, cijfers en financiën. Van moetje voor de Belastingdienst naar de sleutel voor inzicht en je groeiplannen.

16:15u

Lisan Wagenaar

De onmisbare kracht van User Generated Content

Tijdens deze talk neemt Lisan je mee in de wereld van User Generated Content, een begrip dat steeds populairder wordt in Nederland en andere Europese landen. Wat deze opkomende vorm van social media marketing precies inhoudt en waarom het zo ontzettend waardevol is voor bedrijven gaat Lisan je vertellen op het BLOOM Event!


Over de spreker

Lisan is UGC (User Generated Content) Creator en voorziet bedrijven van scroll-stopping social media content. Daarnaast is Lisan oprichter van de UGC Creator Academy en heeft ze al meer dan 70 ambitieuze vrouwen mogen opleiden tot succesvolle UGC creators!

Donderdag 21 maart

BLOOM stage

11:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Lotte Lobé

Top of mind (personal branding)

Aan wie wil je dat (potentiële) klanten als eerste denken wanneer zich een behoefte voordoet binnen jouw vakgebied? Juist: aan jou! Je wilt jezelf al verkocht hebben vóórdat je een verkoopgesprek. ingaat. Lotte gaat vertellen hoe jij meer klanten en kansen kunt aantrekken vanuit een krachtig personal brand. Laat zien wie je bent, pak via de juiste kanalen je podium en word top of mind!


Over de spreker

Lotte Lobé is eigenaar van Topsales Amsterdam, en traint en spreekt over sales en personal branding. Ze is auteur van het boek Top of mind, en werkte met klanten zoals Van Doorne Advocaten, BNP Paribas, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en South Pole.

Lotte kwam in de ‘top 10 female sales coaches’ van Yahoo Finance en is onder andere bekend van BNR Nieuwsradio, de Telegraaf en Quote.

14:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Michelle van Laar

De weg naar meer (zakelijk) succes

Welk pad kan je bewandelen om zowel zakelijk als privé meer succes te ervaren. In omzet, voldoening, impact én plezier.  Michelle wil de deuren voor je open zetten en alle mogelijkheden laten zien zodat jij vol inspiratie en motivatie de deur uitloopt. Want hoe fijn is het om de kriebels te voelen wanneer jij weet welke nieuwe stappen je kan gaan zetten in je business. 


Over de spreker

Jij leidt, Michelle beweegt als coach met jou mee. Zodat wat we doen, we ook écht succesvol en winstgevend doen. Het is jouw bedrijf, jouw verhaal, jouw merk. En dus niet Michelle haar taak om te bepalen. Ze sta naast je. Geeft je alle opties en mogelijkheden. Denkt met je mee. Laat je groter dromen. Maar jij kiest. Voor échte groei. Échte resultaten en een winstgevend bedrijf aansluitend op wie jij bent.

15:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Milou Turpijn

Vergeet je jezelf niet? Sky high gaan zonder jezelf te verliezen.

Is de batterij van je telefoon meer opgeladen dan jijzelf? Weet je dat je het anders zou willen of dat er nóg meer uit het leven te halen valt, maar nog niet precies hoe? Schuif dan aan bij de talk van Milou en bepaal wat écht belangrijk voor je is, hoe je daar je energie op kunt focussen en er vooral kunt zorgen dat je zelf je leven weer een 8+ geeft. We gaan uit het hoofd en in je hart, voelen wat we nodig hebben en we zetten de eerste stappen om daar te komen. Doe je mee?


Over de spreker

Met een bijzondere carrière van bankier naar hoofdredacteur van Women's Health naar succesvol yogi onderneemster met oa 3 miljoen views op YouTube en moeder van twee, weet Milou als geen ander hoe ze bestaande kaders doorbreekt, haar grootste dromen waarmaakt en leeft op haar voorwaarden. Van het volgen van het uitgestippelde pad naar leven vanuit je hart.

16:15u
BLOOM event programma

Inschrijven voor deze talk is niet nodig, je kan lekker aanschuiven bij het podium

Hanneke Peeters

Hoe je de business van je dromen bouwt zonder in een burn-out te raken

Ok, dus jij hebt grote dromen en je bent vast besloten aan de top te komen. Goed zo, want hoe meer vrouwen geld verdienen met hun talent, hoe beter. Ondernemende vrouwen hebben namelijk iets essentieels aan de maatschappij toe te voegen: empathie en intuïtie. Hoe we ondernemen is echter net iets anders dan mannen dat doen. Om plezier in het bouwen van je business te houden is het essentieel dat je trouw blijft aan jezelf en dat er balans is tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe je dat doet en wat het belang is van Selfcare hierin ga ik je uitleggen in deze talk. 

 


Over de spreker

Hanneke is Wellness Entrepeneur en co-founder van lifestyle platform Rock Your World. Ze heeft 2 boeken en 5 journals geschreven over Selfcare en Wellbeing. Haar expertise ligt in het bouwen van een persoonlijk merk, het creëren van community en e-commerce. FLOURISH dome

11:15u

Steffy Roos du Maine

Mindful & Miljonair Methode

Meer omzet en impact, minder stress en werk... Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is dit precies wat er is gebeurd, nadat Steffy Roos zichzelf meer ging ontwikkelen door haar spirituele reis. In deze talk deelt ze tips en tools die jij kunt toepassen om jouw business te laten groeien, zonder jezelf kapot te werken. Spiritualiteit mag dan zweverig klinken, de talks van Steffy Roos zijn altijd zo praktisch dat je wegloopt met een notebook vol actiepunten en goede ideeën. 


Over de spreker

Steffy Roos du Maine is ondernemer, schrijfster en spreker. Het ondernemen ging zo lekker, dat ze voor haar dertigste al een miljoenenbedrijf had met een team van 20 en kantoor in Amsterdam Zuid. Ze werkte zich alleen te pletter, totdat ze 6 jaar geleden naar Burning Man ging en haar spirituele reis begon. Dat bleek een geweldige ontwikkeling voor de business, de omzet steeg van 2 naar 6 miljoen, terwijl haar werkweek daalde van 80 naar 20 uur. 

12:15u

Adine Faber-Versluis

Van uurtje-factuurtje naar oneindig schaalbaar

Toen Adine ruim 10 jaar geleden vanuit noodzaak in haar geldzaken dook, leverde haar dat in drie jaar tijd veel kennis, een populair blog, en 70.000 euro aan hypotheekaflossingen op. En... een dikke blokkade op geld. Ze besloot het roer om te gooien en ging van hustle en 80-urige werkweken naar een chillpreneur-modus met 2 kantoordagen, meer flow en impact – zónder financieel in te leveren. Adine laat zien dat er voor elke ondernemer kansen zijn om meer vrijheid in je bedrijf en in je leven te creëren - als je durft.


Over de spreker

Adine Faber-Versluis is financieel expert, money mindset mentor en human design guide. Auteur van de Money Mindset-kaartenset.
Ze is oprichter van de website LekkerLevenMetMinder.nl en de Money Mind Academy en helpt vrouwelijke ondernemers goed geld verdienen met wat ze het allerbeste kunnen én het allerleukst vinden. Hiervoor combineert ze money mindset met praktische money & business skills.

13:15u

Soraya Koendjbiharie

Alle ballen op je droomleven

In de talk van Soraya leer je hoe je alle ballen in de lucht houdt én je vrije & succesvolle leven leidt zonder concessies te doen


Over de spreker

Soraya is een multipassionate ondernemer. Zo maakt ze roadmaps voor de overheid én ondernemers die vrijer en succesvoller willen leven. Ze weet als geen ander hoe je carrière kan maken, 10x per jaar naar Griekenland kan gaan en een bedrijf opbouwen. Ontdek met haar jouw unieke roadmap naar jouw ideale leven. 

14:15u

Leila Claassens

F*ck Yes, You can have it all!

Waarom denken we vrouwen, hoe ambitieus of succesvol ook, dat we moeten kiezen tussen geld of geluk, droom of drama, hoofd of hart? Ik ben ervan overtuigd dat we alles mogen omarmen, zelfs het drama, omdat onze diepste dalen ons de meest waardevolle lessen geven. Dus zeg Bye Bye tegen je Inner Criticus en verwelkom Inner Badass!


Over de spreker

Spiritueel op Sneakers voor Female Leaders, zo wordt Leila ook wel genoemd vanwege haar unieke vermogen om spiritualiteit op een down-to-earth manier te verbinden met strategie. Hierdoor biedt ze waardevolle en praktische tools om jouw volledige potentieel te benutten en trouw te blijven aan jouw authentieke zelf. Ze helpt je niet alleen om succes te behalen, maar ook om je daadwerkelijk succesvol te voelen. Leila’s motto: You can have it all!

15:15u

Ingrid Wassenaar

Alleen fitte fammen kunnen vlammen!

Je bent als drukbezette hardwerkende vrouw bijna altijd bezig. Steeds vaker merk je dat je niet helemaal lekker in je vel zit, weinig concentratie hebt of vaak moe bent. Ook sluipen die kilo’s er langzaam aan, de trek in zoetigheid is enorm, je slaapt misschien slecht en af en toe steken stemmingswisselingen de kop op. Eén ding is zeker; Grote kans dat je hormonen uit balans zijn, oftewel hormonale disbalans.

En wanneer je hormonen uit balans zijn hoe kan je bedrijf dan in balans zijn?

Ingrid gelooft dat als jij je fit, energiek en gezond voelt, jij veel meer uit je leven én bedrijf kan halen. Want fitte wijven hebben bloeiende bedrijven!


Over de spreker

Ingrid Wassenaar is hormoon- en gezondheidsexpert en veelal te vinden als fitfluencer op instagram. Ze wil vrouwen graag laten inzien dat het leven zoveel leuker wordt wanneer je je hormonen voor je laat werken in plaats van tegen je. ‘ Voel je stralend, gelukkig, energiek en sexy.’ Dat is wat Ingrid elke vrouw gunt!

 

16:15u

Charissa Promes

5 pijlers voor de mentaal gezonde carrièremoeder

Als ambitieuze moeder wordt er ontzettend veel van je gevraagd. Misschien wel teveel. Je wilt klaarstaan voor je familie en vrienden, en blijven presteren in je carrière. maar weet je ook hoe je er kunt zijn voor jezelf? In deze inspirerende talk deelt charissa promes, host van de podcast topmoeders, de 5 pijlers voor carrièremoeders om mentaal gezond te genieten van hun privé en werkende leven.


Over de spreker

Charissa Promes is journalist, spreker en host van de podcast topmoeders. Charissa ondersteunt moeders bij hun mentale gezondheid in de vroege periode van moederschap. Naast initiatieven als Mommy Meetings, waarin ze moeders met elkaar laat connecten en hen weer laat stilstaan bij hun lichamelijke en emotionele behoeftes, geeft ze ook de workshop 'partnerschap in ouderschap' om ouders op weg te helpen met de praktische kant van het ouderschap en de daarbij mogelijke mentale uitdagingen voor beide partners.  BLOSSOM dome

11:15u

Marissa Bonants

Elke ondernemer kan winstgevender worden

Deze talk leert creatieve ondernemers hoe ze de winstgevende sleutel vinden in hun eigen bedrijf. Juist voor de ondernemer die niets met cijfers heeft en al heeft geaccepteerd dat ze nooit echt rijk gaan worden. Winstgevender worden zit niet in honderden spreadsheets, moeilijke berekeningen en urenlange gesprekken met de accountant. Altijd winst  zit in simpele cijfers, moed tonen en strategische winstgevende acties. Hoeveel winst is er voor jou te behalen?


Over de spreker

Marissa Bonants komt uit een ondernemersgezin en was altijd al bedrijfje aan het spelen. Ze studeerde bedrijfseconomie en deed een master en post-master in de accounting. Marissa werd registeraccountant en werkte >7 jaar bij grotere corporate bedrijven.⁣ ⁣Ze ontdekte dat bedrijven die werken met financiële doelen, plannen maakten en financieel inzicht hadden, vele malen winstgevender waren. ⁣⁣Deze lessen waren niet voor bedrijven vanaf 1 miljoen. Juist niet.⁣ Deze inzichten zouden alle ondernemers moeten hebben.⁣ Daarom startte Marissa in 2020 voor haarzelf. 

12:15u

Joyce Scheeper

De grootsheid van jouw succes wordt bepaald door jouw emotionele volwassenheid

Wist je dat 90% van alle volwassen, emotioneel nog ONvolwassen zijn? Dat betekent dat het verre merendeel van onze samenleving zich compleet last leiden door patronen die ontstaan zijn in de kindertijd. Met andere woorden: de meeste volwassenen reageren nog steeds zoals ze als kind deden op veel situaties. Dit gedrag komt voort vanuit de relatie met de vader en moeder. Deze wetenschappelijk onderbouwde talk geeft verrassende inzichten in gedrag wat vaak voorkomt bij ondernemers en maakt inzichtelijk hoe dit gedrag jou en jouw onderneming potentieel in de weg staat. Wil jij een nieuwe stap maken? We gaan samen ontdekken welke antwoorden jij voor jouw volgende stap kunt halen uit jouw familiesysteem.


Over de spreker

Als trauma conculent begeleid Joyce vrouwen van hun hoofd naar hun lijf richting het hart. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf mentaal, emotioneel en spiritueel te blijven ontwikkelen. Een familieopstelling kan een ware eye-opener voor je zijn. Doordat je met een opstelling de onzichtbare en onbewuste processen zichtbaar maakt, kan je ontdekken waar bepaalde patronen en gedragingen vandaan komen. Je ontdekt wat het nut ervan is, waarom ze jou tegenhouden jezelf te zijn en je leven volledig te leven. Het geeft enorme vrijheid en dat gunt Joyce jou ook. 

 
13:15u

Chloe Schlette

Zo ga je van likes naar leads met organische content

Ontdek hoe je likes kan omzetten in leads zodat de tijd die je in social media steekt ook echt iets gaat opleveren. Wanneer je weet hoe je social media strategisch in kan inzetten ervaar je meer rust terwijl je meer resultaat boekt. Ready? Let’s dive in!


Over de spreker

Chloe helpt bedrijven met haar bedrijf Kefi Agency op te vallen op verschillende social media platformen. Van eenmalig advies tot het volledige beheer inclusief strategie en content creatie: Chloe zorgt ervoor dat een bedrijf knalt op online gebied.

14:15u

Carolien Spoor

Opkomst UGC en het verschil met andere vormen van marketing

Waarschijnlijk heb je de term UGC al eens voorbij komen. Maar wat is het verschil tussen influencers en UGC’ers? Wat zijn de huidige de trends en ontwikkelingen rondom UGC en hoe kun jij als bedrijf UGC toepassen in jouw huidige marketingplan? 


Over de spreker

Carolien is actrice, ondernemer en als content creator met name bekend om haar ongefilterde content met een flinke dosis zelfspot en humor. Dankzij haar acteerachtergrond is Carolien expert op het gebied van Storytelling en Presentatie. Samen met de SHOUTOUT Agency richtte ze in 2023 de SHOUTOUT Academy op, een online cursus voor bedrijven en individuen die kennis en inzicht willen vergaren op het gebied van Social Media Marketing en met name UGC, waarbij de focus ligt op Storytelling en Presentatie.

15:15u

Shelley Barendregt

De 4 elementen voor meer tijd om je drukke bedrijf verder te groeien

In de masterclass 'de 4 elementen voor meer tijd om je drukke bedrijf verder te groeien' helpt Shelley je om minder tijd nodig te hebben voor alles dat je in je bedrijf doet, zodat je meer tijd kan besteden aan het verder doen groeien van je business en je omzet. Zo kun je eindelijk die moneymaking ideeën uitvoeren waar je nu niet aan toekomt!


Over de spreker

Ken je van die ondernemers die wel 20 goede ideeën hebben die minstens 10k per stuk opleveren, maar die geen tijd hebben om ze uit te voeren omdat hun agenda overvol zit? Shelley Barendregt is tijdswinst en efficiëntie expert en helpt die ondernemers om minstens 8 uur per week te besparen, zodat ze al die omzet-verhogende ideeën wél kunnen uitvoeren. Met Hashtag Lifegoals helpt Shelley jou om je bedrijf en workflows slimmer en efficiënter in te richten, zodat je alle tijd hebt voor dat wat je echt gelukkig maakt: het verder doen groeien van je business en omzet.

16:15u

Margreet Kattouw en Jiska Rook

Creëer een sterk merk zonder roeptoeteren

Als ondernemer heb je een missie: je wilt met jouw expertise impact maken. Maar om op te vallen in onze wereld vol prikkels, is het nodig om van je bedrijf een sterk merk te maken. Dat mensen je bedrijf herkennen, herinneren en erover praten met anderen. Laat je in deze talk inspireren over branding en marketing vanuit je essentie - zonder roeptoeteren. En leer ondernemen vanuit verbinding en vertrouwen, met de klanten die het beste bij jou passen.

 


Over de spreker

Hoe maak je van je bedrijf een sterk merk? En kan marketing ook inspirerend en verbindend zijn, zonder roeptoeteren? Gelukkig kan dat! Merkstrategen Margreet en Jiska helpen graag missiegedreven ondernemers aan effectieve branding en marketing - vanuit hun essentie.

BLOOM event 20-21 maart 2024
Get your ticket
Get your ticket Tickets BLOOM