Instagram TikTok
20 & 21 maart '24
UtrechtBLOOM event
Info BLOOM event
Info

INFO BLOOM EVENT

Vind hier alle informatie over jouw bezoek aan BLOOM. 

Openingstijden

Vanaf 10.30 uur ben je meer dan welkom. Relax, enjoy en ontmoet. Vanaf 11.00 begint het programma welke tot 17.00 uur zal duren.

 

 

Openingstijden BLOOM event

Locatie

Alleen de allermooiste locatie past bij Bloom event. En die hebben we gevonden in de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht. Daglicht, karakter en instagrammable. Oa bekend van Het Perfecte Plaatje.

 

 

Locatie BLOOM event

Parkeren

We hebben speciaal voor ons gereserveerde parkeerplekken op 2,5km van de locatie. Stap vervolgens in de BLOOMbus en deze brengt je met liefde naar de Werkspoorkathedraal en terug. Parkeren en de bus bedragen €12,50. Tickets zijn vanaf een week voor het event te koop. 

 

 

Parkeren BLOOM event

Openbaar vervoer

De Werkspoorkathedraal ligt op 8 minuten lopen van Station Zuilen. Als je het station verlaat zie je de Werkspoorkathedraal al liggen.

 

 

Openbaar vervoer BLOOM event

Garderobe

We hebben meer dan genoeg plekken om je jas en/of andere spullen op te kunnen bergen.

 

 

Garderobe BLOOM event

Programma

Wat zou BLOOM event zijn zonder een prachtig programma met inspirerende sprekers. Binnenkort vind je hier het volledige programma.

 

 

Programma BLOOM event

Food & Drinks

Op het BLOOM event leggen we je helemaal in de watten. Coffee, sweets, soda en natuurlijk een lekkere lunch verzorgd door De Bus van Zus en De Barista Company.

 

 

Food & Drinks BLOOM event

Plattegrond

Not all who wander are lost. Wil je zeker geen enkele spot overslaan dan kan je hier 2 weken voor het BLOOM event de plattegrond vinden.

 

 

Plattegrond BLOOM event

Come Together

Op BLOOM Event heb je meer dan genoeg tijd en ruimte om anderen te ontmoeten, ervaringen te delen en nieuwe connecties te maken. Neem lekker plaats op de diverse spots en geniet!

 

 

Come Together BLOOM event
Get your ticket
Get your ticket Tickets BLOOM